Услови коришћења

Ову веб локацију („веб сајт“ или „сајт“) администрира и одржава СеикоEpsonкорпорација ("Epson"). Ваше коришћење ове веб странице подлеже условима описаним у наставку („Услови коришћења“). Молимо вас да пажљиво прочитате и разумете услове коришћења пре него што наставите.

АКО КОРИСТИТЕ САЈТ У АУСТРАЛИЈИ, ОДЈЕЉАЦИ 9-14 ОВОГ ДОКУМЕНТА МОЖДА СЕ ДОДАТНО ОДНОСЕ НА ВАС. ОДЕЉАК 10. И 12. ОПИСУЈЕ КАДА СЕ ОВИ ОДЈЕЛЦИ МОГУ ПРИМЈЕЊИВАТИ. ОДЈЕЉАЦИ 9-14 ОДРЕЂУЈУ ОБАВЕЗНЕ ЗАКОНСКЕ ЗАШТИТЕ КОЈЕ СЕ НЕ МОГУ ИСКЉУЧИТИ ПРЕМА ЗАКОНУ. ГДЕ ЈЕ ТАКО ДАНО, ДРУГИ УСЛОВИ У ОВИМ УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА ПОДЛЕЖЕ ОГЛАСИМА 9-14.

1. Информације о ауторским правима

Ауторска права за материјале који се налазе на овој веб страници припадају Сеико-уEpsonкорпорације или другим трећим лицима. Ниједан од овде садржаних материјала не може се копирати, модификовати, дистрибуирати, објављивати, преузимати, постављати, постављати или преносити, било у потпуности или делимично, у било ком облику или на било који начин, без претходног писменог одобрења Сеико-аEpsonкорпорације или власника ауторских права.

2. Традемаркс

 1. Жигови, услужни знаци и логотипи који се користе и приказују на овој веб страници су регистровани жигови или нерегистровани жигови компаније СеикоEpsonКорпорација или трећа лица
 2. Име „СеикоEpsonкорпорација“ иEpsonлого се не сме користити ни на који начин, укључујући, без ограничења, оглашавање у вези са дистрибуцијом материјала на овој веб страници, без претходне писмене дозволе СеикоEpsonЦорпоратион.
 3. Заштитни знакови, услужни знакови и логотипи који се могу користити и приказивати на овој веб страници укључују:
  1. ЕПСОН®је регистровани заштитни знак, а ЕПСОН ЕКСЦЕЕД ИОУР ВИСИОН или ЕКСЦЕЕД ИОУР ВИСИОН је заштитни знак компаније СеикоEpsonЦорпоратион.
  2. Мицрософт®, Виндовс®,WindowsНТ®,WindowsСервер®иWindowsВиста®су регистровани заштитни знациMicrosoft Corporation.
  3. јабука,Mac, macOS, OS X, Боњоур, ЦолорСинц,Safari,AirPrint, тхеAirPrintлого,iPad, iPhone, iPod touch, App StoreиiTunesсу заштитни знациApple Inc., регистрован у САД и другим земљама.
  4. Google Cloud Print, Chrome, Chrome OS, Google PlayиAndroidсу заштитни знациGoogle LLC.
  5. АОСС™ је заштитни знак БУФФАЛО ИНЦ.
  6. QR Codeје регистровани заштитни знакDENSO WAVE INCORPORATEDу Јапану и другим земљама.
  7. Блуетоотх®словни знак и логотипи су регистровани заштитни знаци у власништвуBluetooth SIG, Inc. и свако коришћење таквих ознака од стране компаније СеикоEpsonКорпорација је под лиценцом.
  8. ЈуТјуб®анд тхеYouTubeлого су регистровани заштитни знаци или заштитни знациYouTube, ЛЛЦ.

Опште обавештење: Остали називи производа који се овде користе служе само у сврху идентификације и могу бити заштитни знакови њихових власника. Epsonодриче се свих и свих права на те жигове.

3. Одрицање од гаранција и ограничење одговорности

 1. У складу са Одељком 10, (који се може односити на вас ако користите Сајт у Аустралији), СеикоEpsonКорпорација не даје никакве гаранције било које врсте у погледу тачности или потпуности било ког садржаја, материјала или информација, укључујући софтвер, документе или често постављана питања, на овој веб страници.
 2. У складу са Одељком 10 и/или 12 (који се може применити на вас ако користите Сајт у Аустралији), Сеико ни у ком случају нећеEpsonКорпорација преузима било какву одговорност за било какве грешке у информацијама које се налазе на овој веб страници и Сеико-уEpsonКорпорација неће бити одговорна за било какву штету или губитке нанете вама као резултат коришћења информација или материјала на овој веб страници. Сви материјали и информације на овој веб страници подложни су промени без претходне најаве.
 3. Садржај веб локација трећих страна које не припадају Сеико-уEpsonКорпорацијама које су повезане са ове веб странице или које повезују на ову веб страницу управљају одговарајуће компаније и нису под управљањем Сеико-аEpsonЦорпоратион.
  Молимо вас да користите повезане веб странице у складу са условима коришћења објављеним на одговарајућим повезаним веб локацијама. СеикоEpsonКорпорација не сноси одговорност за садржај повезаних веб локација или било какву штету насталу њиховим коришћењем.

4. Забрањено понашање

 1. У складу са Одељком 12 (који се може применити на вас ако користите Сајт у Аустралији), коришћењем ове веб странице, следећа понашања ће бити забрањена.
  1. Понашање које узрокује штету или штету трећој страни или компанији СеикоEpsonкорпорације, или то може проузроковати такав недостатак или штету.
  2. Понашање које крши или може кршити законе и прописе или уредбе.
  3. Понашање које продаје или дистрибуира материјал који је направљен или произведен у складу са начином или процесом који је објављен или објављен на овој веб страници као ваш примарни производ, без претходне писмене дозволе СеикоEpsonЦорпоратион.

5. Препоручени претраживачи

 1. Препоручујемо да користите најновију верзију претраживача.
 2. Омогућите ЈаваСцрипт и стилове у подешавањима претраживача да бисте правилно видели ову веб локацију.

6. Постављање колачића

Ова веб локација ће поставити „колачић“ (јединствени код који идентификује ваш рачунар на нашој веб локацији) на ваш рачунар када посетите ову веб локацију. Овај колачић ће се користити само за усмеравање на одговарајућу веб локацију на локалном језику приликом будућих посета и не укључује никакве личне информације или информације које могу да идентификују појединца.

7. Закон и надлежност

 1. Ови услови ће бити регулисани и тумачени у складу са законима Јапана.
  У случају спора између вас иEpson, странке ће се подвргнути искључивој надлежности Окружног (Сумарног) суда у Токију.

8. Заштита личних података・Прикупите евиденцију приступа

 1. Ова веб локација користиGoogle Analyticsда помогне у анализи и побољшању ове веб странице. Google Analyticsкористи "колачиће" за прикупљање стандардних информација Интернет дневника и информација о понашању посетилаца у анонимном облику. Можете блокирати колачић или подесити ваш претраживач да изда упозорење пре него што прими колачић како бисте одбили прихватање колачића. Ако то урадите, делови Сајта могу вам постати недоступни. Дневник приступа подлеже политици приватностиGoogle LLC, који би требало да прочитате пре коришћења веб локације и линк је дат испод.
 2. Гугл анализе™је заштитни знакGoogle LLC.

Сродне информације

Google AnalyticsУслови коришћења
ГооглеPrivatnostПолици

[АКО КОРИСТИТЕ САЈТ У АУСТРАЛИЈИ, НА ВАС СЕ ДОДАТНО ВАЖЕ СЛЕДЕЋИ ОДЕЉЦИ 9 ДО 14]

9. Дефиниције

За потребе одељака 10 – 14 ових Услова коришћења, аустралијски закон о потрошачима означава Прилог 2 Закона о конкуренцији и потрошачима из 2010. (Цтх).

10. Аустралијски закон о потрошачима

Ништа у овим Условима коришћења се не примењује тамо где би искључило, ограничило или изменило било које право или правни лек које имате према аустралском закону о потрошачима ако се такво право или правни лек не може законито искључити, ограничити или изменити.

Без обзира на било шта супротно у овим Условима коришћења, ако набавите робу (осим робе набављене у сврху поновног снабдевања) и услуге одEpsonкао потрошачи, долазе са законским гаранцијама према аустралском закону о потрошачима које нису искључене било којим другим условима ових Услова коришћења.

Законске гаранције укључују (без ограничења) следеће:

До те мере даEpsonако не испоштује гаранцију потрошача која се примењује на вас према аустралском закону о потрошачима, имате право на правне лекове како је наведено у аустралском закону о потрошачима. За веће пропусте са услугом, имате право:

Такође имате право да изаберете повраћај новца или замену за веће кварове са робом.

Ако квар са робом или услугом не представља велики квар, имате право да се квар отклони у разумном року. Ако то не учините, имате право на повраћај новца за робу и да откажете уговор о услузи и добијете повраћај сваког неискоришћеног дела.

Такође имате право на надокнаду за било који други разумно предвидиви губитак или штету због квара у роби или услузи.

11. Одрицање од заступања и гаранција

Одељак 3.1 се неће односити на вас. Уместо тога примењује се следећи термин:

ОСИМ ШТО НИШТА У ОВОМ ОДЕЉАКУ НЕ ИСКЉУЧУЈЕ, ОГРАНИЧАВА ИЛИ МОДИФИКУЈЕ ГАРАНЦИЈЕ, ГАРАНЦИЈЕ, ПРАВА ИЛИ ПРАВНЕ ЛЕКОВЕ КОЈИ СЕ НЕ МОГУ ИСКЉУЧИТИ ПРЕМА АУСТРАЛИЈСКОМ ЗАКОНУ О ПОТРОШАЧИМА, СеикоEpsonКорпорација не даје никакве гаранције било које врсте у погледу тачности или потпуности било ког садржаја, материјала или информација, укључујући софтвер, документе или често постављана питања, на овој веб страници.

12. Стицање производа на основу уговора са потрошачима или малим предузећима

  Ако:
 1. ви сте појединац и користите Сајт у потпуности или претежно за личну, домаћу или кућну употребу или потрошњу;
 2. или ови Услови коришћења представљају уговор о малом бизнису (како је тај термин повремено дефинисан у аустралском закону о потрошачима),

онда ће се на вас применити одељци 13 - 14.

13. Информације о сајту и материјали

Одељак 3.2 се неће односити на вас. Уместо тога примењује се следећи термин:

У складу са Одељком 10, Сеико ни у ком случају нећеEpsonКорпорација преузима било какву одговорност за било какве грешке у информацијама које се налазе на овој веб страници и Сеико-уEpsonКорпорација неће бити одговорна за било какав губитак, штету, одговорност, казну, новчану казну, наплату, трошак, плаћање или трошкове било које природе или врсте које сте претрпели као резултат коришћења информација или материјала на овој веб страници осим у мери која је проузрокована грешка, превара, немар или намерно недолично понашањеEpsonили њени запослени, службеници, уговарачи или агенти. Сви материјали и информације на овој веб страници подложни су промени без претходне најаве.

14. Забрањено понашање

Одељак 4.1 се неће односити на вас. Уместо тога примењује се следећи термин:

Не смете да радите ништа од следећег у вези са коришћењем ове веб странице:

 1. понашање које може проузроковати штету или штету трећој страни или компанији СеикоEpsonЦорпоратион;
 2. понашање које крши или може кршити важеће законе и прописе или уредбе;
 3. продавати, лиценцирати, дистрибуирати или откривати производе који су направљени или произведени у складу са процесом објављеним на овој веб страници или који крше СеикоEpsonПрава интелектуалне својине корпорације на било који други начин, без претходне писмене дозволе компаније СеикоEpsonЦорпоратион.

Последње ажурирање: 2023