Pogoji uporabe

To spletno mesto upravlja in vzdržuje družba Seiko Epson Corporation. Za vašo uporabo tega spletnega mesta veljajo spodaj navedeni pogoji. Pred nadaljevanjem skrbno preberite pogoje in se seznanite z njimi.

Informacije o avtorskih pravicah

Lastnik avtorskih pravic za gradivo, ki je na voljo na tem spletnem mestu je družba Seiko Epson Corporation ali druge tretje osebe. Nobenega gradiva na tem spletnem mestu ni dovoljeno kopirati, spreminjati, distribuirati, javno objavljati, prenašati s strežnika, nalagati v strežnik, objavljati ali prenašati v celoti ali delno, in sicer v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Seiko Epson Corporation ali lastnika avtorskih pravic.

Blagovne znamke

Blagovne znamke, storitvene znamke in logotipi, uporabljeni ter prikazani na tem spletnem mestu, so registrirane blagovne znamke ali neregistrirane blagovne znamke družbe Seiko Epson Corporation ali tretjih oseb.
Imena »Seiko Epson Corporation« in logotipa Epson ne smete uporabljati na noben način, vključno z oglasi, povezanimi z distribucijo gradiva na tem spletnem mestu, vendar ne omejeno nanje, brez predhodnega pisnega soglasja družbe Seiko Epson Corporation.

Zavrnitev jamstev in omejitev odgovornosti

Družba Seiko Epson Corporation ne daje nobenih jamstev glede točnosti in popolnosti katere koli vsebine, gradiva ali informacij, vključno s programsko opremo, dokumenti ali pogostimi vprašanji, na tem spletnem mestu.
Družba Seiko Epson Corporation v nobenem primeru ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli napake v informacijah na tem spletnem mestu. Družba Seiko Epson Corporation ni odgovorna za nobeno škodo ali izgubo, ki nastane zaradi uporabe informacij ali gradiva na tem spletnem mestu. Vsa gradiva ali informacije na tem spletnem mestu se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Za upravljanje vsebine na spletnih mestih tretjih oseb, ki ne pripadajo družbi Seiko Epson Corporation, do katerih je na tem spletnem mestu prikazana povezava, so odgovorna ustrezna podjetja, ki jih ne upravlja družba Seiko Epson Corporation.
Spletna mesta, do katerih je prikazana povezava, uporabljajte v skladu s pogoji uporabe, ki so objavljeni na ustreznih spletnih mestih, do katerih je prikazana povezava. Podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino na spletnih mestih, do katerih je prikazana povezava, ali za škodo, ki nastane zaradi njihove uporabe.

Prepovedano ravnanje

Pri uporabi tega spletnega mesta so spodaj navedena ravnanja prepovedana.

Priporočeni brskalniki

Priporočamo, da uporabljate najnovejšo različico brskalnika.

Za pravilen ogled tega spletnega mesta omogočite JavaScript in datoteke s slogi v nastavitvah brskalnika.

Shranjevanje piškotkov

To spletno mesto bo v vaš računalnik shranilo »piškotek« (enolično kodo, po kateri je mogoče prepoznati vaš računalnik na našem spletnem mestu), ko boste obiskali to spletno mesto. Ta piškotek bo uporabljen le, da vas pri prihodnjih obiskih preusmeri na ustrezno spletno mesto v lokalnem jeziku in ne vsebuje nobenih osebno ali osebno določljivih podatkov.

Zakonska in sodna pristojnost

Za pogoje na tem spletnem mestu se uporablja pravo Japonske, skladno s katerim se tudi razlaga.
V primeru spora med vami in družbo Epson, se pogodbeni stranki strinjata z izključno pristojnostjo okrožnega sodišča v Tokiu.

Zaščita osebnih podatkov・Zbiranje dnevnika dostopov

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics za analiziranje in izboljšanje tega spletnega mesta. Storitev Google Analytics uporablja »piškotke« za zbiranje standardnih informacij internetnega dnevnika in informacij o vedenju obiskovalcev v anonimni obliki. Piškotek lahko blokirate ali pa brskalnik nastavite tako, da pred prejemom piškotka prikaže opozorilo, da lahko zavrnete sprejem piškotka. V takem primeru deli mesta morda ne bodo na voljo. Za dnevnik dostopov velja pravilnik o zasebnosti družbe Google LLC, ki ga morate pred uporabo mesta prebrati.

Google Analytics je blagovna znamka družbe Google LLC.

Povezane informacije