Uvjeti uporabe

Ovo web-mjesto administrira i održava tvrtka Seiko Epson Corporation. Uporaba ovog web-mjesta podliježe uvjetima navedenima u nastavku. Pobrinite se da pažljivo pročitate i razumijete uvjete prije uporabe.

Podaci o autorskom pravu

Autorska prava za materijale stavljene na raspolaganje na ovom web-mjestu pripadaju tvrtki Seiko Epson Corporation ili trećim stranama. Nijedan sadržani materijal ne smije se kopirati, modificirati, distribuirati, publicirati, preuzimati, učitavati, objavljivati ili prenositi, u cijelosti ili u dijelovima, u bilo kojem obliku i na bilo koji način, bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke Seiko Epson Corporation ili vlasnika autorskog prava.

Trgovačke marke

Zaštitni znakovi, oznake usluge i logotipovi korišteni i prikazani na ovom web-mjestu su registrirani zaštitni znakovi ili neregistrirani zaštitni znakovi tvrtke Seiko Epson Corporation ili trećih strana.
Naziv “Seiko Epson Corporation” i logotip tvrtke Epson ne smiju se ni na koji način koristiti, uključujući između ostalog, za oglašavanje povezano s distribucijom materijala na ovom web-mjestu, bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke Seiko Epson Corporation.

Odricanje od jamstva i ograničenje odgovornosti

Tvrtka Seiko Epson Corporation ne jamči ni na koji način za točnost i potpunost bilo kojeg sadržaja, materijala i informacija, uključujući one koji se odnose na softver, dokumente ili najčešća pitanja na ovom web-mjestu.
Tvrtka Seiko Epson Corporation ni u kojim okolnostima i ni na koji načini ne prihvaća odgovornost za bilo koje pogrešne informacije sadržane na ovom web-mjestu. Tvrtka Seiko Epson Corporation neće odgovarati ni za kakvu štetu ili gubitke koji nastanu kao posljedica korištenja informacija ili materijala koji se nalaze na ovom web-mjestu. Svi materijali i informacije na ovom web-mjestu podložni su izmjenama bez prethodne obavijesti.

Sadržajem web-mjesta trećih strana koja ne pripadaju tvrtki Seiko Epson Corporation, a za koje postoje poveznice na ovom web-mjestu ili na kojima postoje poveznice za ovo web-mjesto, upravljaju tvrtke u čijem su vlasništvu, a ne tvrtka Seiko Epson Corporation.
Koristite povezana web-mjesta u skladu s uvjetima uporabe objavljenima na tim web-mjestima. Tvrtka ne snosi odgovornost za sadržaje povezanih web-mjesta niti za bilo koju štetu koja nastane uslijed njihovog korištenja.

Nedopušteni postupci

Pri uporabi ovog web-mjesta nisu dopušteni sljedeći postupci.

Preporučeni preglednici

Preporučujemo uporabu najnovije verzije preglednika.

U postavkama svog pregleda omogućite JavaScript i listove stila kako bi se sadržaj web-mjesta ispravno prikazao.

Uporaba kolačića

Ovo web-mjesto će postaviti “kolačiće” (jedinstveni kod koji identificira vaše računalo na našem web-mjestu) na vaše računalo kada ga posjetite. Ti kolačići će se koristiti samo za vaše usmjeravanje na web-mjesto s odgovarajućim lokalnim jezikom prilikom budućih posjeta i ne uključuju nikakve osobne podatke ili one koji vas mogu osobno identificirati.

Mjerodavno pravo i sudska nadležnost

Navedeni uvjeti će se regulirati i tumačiti u skladu s japanskim zakonima.
U slučaju spora između korisnika i tvrtke Epson, strane će se podložiti isključivoj nadležnosti okružnog suda u Tokiju.

Zaštita osobnih podataka・Prikupi zapisnik o pristupanju

Ovo web-mjesto koristi uslugu Google Analytics radi analiziranja i poboljšanja web-mjesta. Usluga Google Analytics koristi “kolačiće” za prikupljanje standardnih internetskih informacija zapisnika i informacija o ponašanju posjetitelja u anonimnom obliku. Kolačiće možete blokirati ili postaviti svoj preglednik tako da prije primanja kolačića objavi upozorenje o njima kako biste ih mogli odbiti. U tom slučaju neki dijelovi web-mjesta mogu vam biti nedostupni. Zapisnik o pristupanju podliježe pravilima privatnosti tvrtke Google LLC koje trebate pročitati prije korištenja web-mjesta.

Google Analytics trgovački je znak za Google LLC.

Vezane informacije