Condicions d'ús

Aquest lloc web és administrat i mantingut per Seiko Epson Corporation. L'ús d'aquest lloc web està subjecte a les condicions que es descriuen a continuació. Llegiu atentament les condicions i assegureu-vos d'entendre-les abans de continuar.

Informació de copyright

El copyright dels materials subministrats en aquest lloc web pertany a Seiko Epson Corporation o a d'altres terceres parts. Cap dels materials continguts en aquest lloc pot ser copiat, modificat, distribuït, publicat, baixat, penjat, enviat o transmès, ja sigui en part o en la seva totalitat, en qualsevol forma o de qualsevol manera, sense la prèvia autorització per escrit de Seiko Epson Corporation o del propietari dels drets d'autor.

Marques comercials

Les marques registrades, les marques de servei i les marques de logotips emprades i mostrades en aquest lloc web son marques comercials registrades o sense registrar propietat de Seiko Epson Corporation or de terceres parts.
El nom "Seiko Epson Corporation" i el logotip d'Epson no es poden utilitzar en qualsevol forma, incloent entre d'altres, la publicitat relacionada amb la distribució dels materials d'aquest lloc web, sense la prèvia autorització per escrit de Seiko Epson Corporation.

Exclusió de garanties i limitació de responsabilitat

Seiko Epson Corporation no ofereix garanties de cap tipus quant a l'exactitud o integritat de cap dels continguts, materials o informació, inclosos el programari, els documents, o les preguntes freqüents, d'aquest lloc web.
En cap cas assumirà Seiko Epson Corporation cap tipus de responsabilitat per qualsevol error de les informacions incloses en aquest lloc web. Seiko Epson Corporation no es fa responsable dels danys o pèrdues que pugueu patir com a conseqüència de l'ús de la informació o del material d'aquest lloc web. Tots els materials i la informació d'aquest lloc web estan subjectes a canvis sense previ avís.

El contingut de llocs web de tercers no pertanyents a Seiko Epson Corporation als quals s'enllaci des d'aquest lloc web o que enllacin a aquest lloc web es gestionen sota la responsabilitat de les respectives companyies i no estan gestionats per Seiko Epson Corporation.
Si us plau utilitzeu els llocs web enllaçats d'acord amb les condicions d'ús publicades als respectius llocs web enllaçats. La Companyia no assumeix cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats per cap dany provocat a causa del seu ús.

Conducta prohibida

Quan s'utilitza aquest lloc web, les conductes que s'enumeren a continuació estan prohibides.

Navegadors recomanats

Recomanem utilitzar l’ultima versió del navegador.

Si us plau, activeu JavaScript i els fulls d'estil a la configuració del vostre navegador per poder visualitzar correctament aquest lloc web.

Col·locació de Galetes

Aquest lloc web col·locarà una "galeta" (un codi únic que identifica el vostre ordinador al nostre lloc web) a l'ordinador quan visiti aquest lloc web. Aquesta galeta s'utilitza només per encaminar-vos a la pàgina web d'idioma local necessària per a futures visites i no inclou cap informació personal o d'identificació individual.

Llei aplicable i jurisdicció

Les condicions d'aquest document es regiran i s'interpretaran de conformitat amb les lleis de Japó.
En el cas d'una disputa entre l'usuari i Epson, les parts se sotmetran a la jurisdicció exclusiva del Tribunal de Districte de Tòquio (Resum).

Protecció de dades personals・Aplegament de registre d'accés

Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics per ajudar a analitzar i millorar el lloc web. Google Analytics utilitza "galetes" per aplegar informació de registre estàndard d'Internet i informació de comportament dels visitants de forma anònima. És possible bloquejar una galeta o configurar el vostre navegador per emetre una advertència abans de rebre una galeta per tal de negar l'acceptació d'una galeta. Si ho feu, és possible que no tingueu disponibles part(s) del Lloc. El registre d'accés està subjecte a la política de privadesa de Google LLC que hauríeu de llegir abans d'utilitzar el Lloc.

Google Analytics és una marca registrada de Google LLC.

Informació relacionada