Isikuandmete käitlemine veebisaidil

(Privaatsusavaldus)
27. märtsil 2024
Seiko Epson Corporation

Kõigile, kes on kuni 16-aastased:

Tutvuge selle lehega koosoma vanema või eestkostjaga, näiteks isa või emaga.

Sellel lehel on teave järgmise veebisaidi kohta (edaspidi „veebisait“), mida haldab ettevõte Seiko Epson Corporation (edaspidi „ettevõte“).

Siin selgitatakse veebisaidi sirvimisajaloo käitlemist (privaatsusavaldus). Seda veebisaiti hallatakse Jaapanis.

Pange tähele, et me ei kogu selle veebisaidi külastajate isikuandmeid (teavet, mida saaks kasutada isiku tuvastamiseks).

1. Selle privaatsusavalduse ulatus

1-1. Ulatus

See privaatsusavaldus (edaspidi „avaldus“) kehtib teie sirvimisajaloo kohta veebisaidil (sh teie sirvimiskäitumine, teave teie seadme kohta jne).

1-2. Esmajärjekorras käsitletakse tingimusi, mis väärivad eraldi äramärkimist

Kui sellel veebisaidil olev lehekülg kirjeldab selgelt poliitikat või olulisi punkte, mis selle avalduse sisust erinevad, on need nõuded ja tingimused esmatähtsad.

2. Veebisaidilt teabe hankimine ja selle kasutamise eesmärk

Järgmise teabe hankimiseks kasutab see veebisait Google Analyticsit, mida pakub Google LLC.

Teavet sellest, kuidas Google LLC. andmeid kasutab, vt paremal toodud URL-i kaudu (https://policies.google.com/privacy).

Google Analytics salvestab esimese osapoole küpsiseid kasutades teavet sellest, kuidas te veebisaiti kasutate.

Lisateavet Google Analyticsi keelamise kohta saate sellelt lehelt.
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Kui soovite keelata küpsiste kasutamise teie kasutuse ja teabehankimise jälgimiseks, vaadake jaotist 3 „Küpsistest keeldumine“.

3. Küpsistest keeldumine

Enamik brausereid nõustub küpsistega vaikimisi automaatselt. Teie seadmes olevad küpsised jäävad sinna seniks, kuni need kustutate või need aeguvad, kuid saate need ka brauseri sätetes keelata. Pange tähele, et küpsiste väljalülitamine võib tekitada probleeme, näiteks ei pruugi te saada kasutada veebisaidi teatud funktsioone või mõnda lehte ei kuvata enam õigesti.

Teavet küpsiste sätete muutmise kohta vaadake brauseri juhendist.

4. Veebisaidil olevate linkide käitlemine

See avaldus ei kehti muude veebisaitide kohta, mille lingid on avaldatud sellel veebisaidil. Vaadake vastavatelt veebisaitidelt teavet sellest, kuidas need veebisaidid isikuandmeid töötlevad.

5. Seda avaldust puudutavad päringud

Päringute või kaebuste esitamiseks selle avalduse kohta võtke meiega ühendust järgmisel meiliaadressil.

* Kuna me ei saa vastata päringutele selle veebisaidi või toodete kasutamise või nendega seotud probleemide kohta, kasutage individuaalsete päringute jaoks vastava tootega seoses esitatud kontaktandmeid.

Kui esitate koos päringuga isikuandmeid, kasutame neid ainult teie päringule vastamiseks ja mitte mingil muul eesmärgil.

6. Seaduste ja määruste järgimine ning privaatsusavalduse uuendamine

Järgime isikuandmete haldamisel ja kasutamisel Jaapani isikuandmete kaitse seadust. Võime seda privaatsusavaldust aeg-ajalt uuendada, et tagada vastavus seaduste ja määruste muudatustele, et kindlustada isikuandmete kaitse või muudel põhjustel; seetõttu soovitame teil privaatsusavaldus perioodiliselt uuesti läbi lugeda. Kõik tehtud uuendused avaldatakse sellel veebisaidil.

Avaldus jõustub sellel veebisaidil avaldamise kuupäeval.

7. Uuenduste ajalugu