Боравене с лични данни на уеб сайта

(Декларация за поверителност)
27 март 2024 г
Seiko Epson Corporation

За всички до 16-годишна възраст:

Моля, разгледайте тази страница с родител или настойник, като баща Ви или майка Ви.

Тази страница предоставя информация за следния уеб сайт (наричан от тук нататък “Уеб сайта”), управляван от Seiko Epson Corporation (наричана от тук нататък “Компанията”).

Тя обяснява как се обработва хронологията на сърфиране в уеб сайта (Декларация за поверителност). Този уеб сайт се управлява и ръководи в Япония.

Обърнете внимание, че не събираме каквито и да било лични данни (информация, която може да се използва за идентифициране на лица) от посетителите на този уеб сайт.

1. Обхват на тази Декларация за поверителност

1-1. Обхват

Тази Декларация за поверителност (наричана от тук нататък “Декларацията”) се отнася до Вашата хронология на сърфиране на уеб сайта (включително Вашето поведение при сърфиране, информация за Вашето устройство и други).

1-2. Приоритет за елементи, които заслужават да бъдат специално посочени

Ако страница в рамките на този уеб сайт изрично посочва политики или важни точки, които се различават от тази декларация,тези отделни правила и условия ще са с приоритет.

2. Получаване на информация и цели за употреба, когато получавате достъп до този уеб сайт

Този уеб сайт използва Google Analytics, предоставяни от Google LLC., за получаване на следната информация.

Вижте URL вдясно (https://policies.google.com/privacy) за информация относно използването на данни от Google LLC.

Google Analytics използва собствени бисквитки за запис на информация относно това как използвате уеб сайта.

За повече информация относно отказване от Google Analytics, вижте тази страница.
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Ако искате да попречите на бисквитките да следят Вашата употреба и да получават информация, вижте раздел 3, “Отказване на бисквитките”.

3. Отказване на бисквитките

Повечето браузъри автоматично приемат бисквитки по подразбиране. Бисквитките на Вашето устройство ще останат на Вашето устройство докато не ги изтриете или докато срокът им не изтече, но можете да ги забраните, като промените настройките на Вашия браузър. Обърнете внимание обаче, че изключването на бисквитките може да доведе до проблеми, като невъзможност да използвате определени функции на този уеб сайт или неправилно показване на някои страници.

За информация относно как да промените настройките на бисквитките, вижте ръководството на Вашия браузър.

4. Боравене с връзки от този уеб сайт

Тази декларация не се отнася до други уеб сайтове, свързани с този уеб сайт. Вижте въпросния уеб сайт за информация относно това как тези уеб сайтове обработват лични данни.

5. Запитвания, свързани с тази декларация

За запитвания или оплаквания относно тази декларация можете да се свържете с нас на следния имейл адрес.

* Не можем да отговорим на запитвания относно употребата и проблеми, свързани с този уеб сайт или с продукти, затова вижте информацията за контакт, предоставена с всеки продукт, за индивидуални запитвания.

Ако във Вашето запитване са включени лични данни, ще ги използваме само, за да отговорим за запитването Ви и няма да ги използваме за други цели.

6. Спазване на закони и разпоредби и редакция на Декларация за поверителност

Управляваме и използваме лични данни в съответствие с японския Закон за защита на личните данни. Възможно е от време на време да редактираме Декларацията за поверителност, за да се съобразим с промени в закони и разпоредби и да гарантираме защита на личните данни, както и поради други причини. Следователно, горещо Ви препоръчваме периодично да проверявате Декларацията за поверителност. Евентуални актуализации ще бъдат публикувани на този уеб сайт.

Тази декларация влиза в сила от датата на публикуване на този уеб сайт.

7. Хронология на редакциите