Inställning för WF-M5298 Series

Följ stegen nedan när du ställer in skrivaren för första gången med en smart enhet.

1 Hämta

En gratisapp installeras på den smarta enheten som du använder.

Gå tillbaka till den här sidan och utför steg 2 när installationen är klar.

App Store Google Play

Appens hämtningssida tillhör Apple Inc. eller Google Inc.

2 Förbered skrivaren

Se pappersinstallationshandboken för information om hur du ställer in skrivarens maskinvara.

3 Anslut

Konfigurera skrivaren, den smarta enheten och appen för utskrift.

Start »

4 Fler enheter?

Du kan lägga till fler smarta enheter. Gå till http://epson.sn via den nya enheten!