L6270 Series

Поставување

Подготвување на печатачот

Кликнете ► да одите на следниот чекор

Прескокни

Подготвени сте за следната фаза!

Инсталирајте го софтверот на вашиот Windows компјутер и поврзете се со печатачот.

Преземи »

Ја извршува преземената датотека.