WF-7830 Series

Поставување

Подготвување на печатачот

Кликнете ► да одите на следниот чекор

Прескокни

Подготвени сте за следната фаза!

Инсталирајте ја апликацијата за печатење Epson на вашиот паметен уред.

Можете да ја стартувате апликацијата веднаш штом ќе се инсталира. Поставувањето започнува веднаш.

App Store Google Play

Може да ја преземете апликацијата од App Store на Apple Inc. или од Google Play на Google Inc.

Кликнете тука ако не работи поставувањето. »