L4260 Series

Поставување

Лесно поставување со Epson Smart Panel

Инсталирајте ја апликацијата за печатење Epson на вашиот паметен уред.

Можете да ја стартувате апликацијата веднаш штом ќе се инсталира. Поставувањето започнува веднаш.

Можете да ја преземете апликацијата од Google Play на Google Inc.

Кликнете тука ако не работи поставувањето. »