L3150 Series

Поставување

Подготвување на печатачот

Кликнете ► да одите на следниот чекор

Прескокни

Подготвени сте за следната фаза!

Инсталирајте ја апликацијата за печатење Epson на вашиот паметен уред.

Откако инсталирањето е завршено, одете на чекор 3.

App Store Google Play

Може да ја преземете апликацијата од App Store на Apple Inc. или од Google Play на Google Inc.

Поврзи

  Конфигурирајте го печатачот, паметниот уред и апликацијата за печатење.

Постави сега »