ET-8550 Series

Поставување

Лесно поставување со Epson Smart Panel

Инсталирајте ја апликацијата за печатење Epson на вашиот паметен уред.

Можете да ја стартувате апликацијата веднаш штом ќе се инсталира. Поставувањето започнува веднаш.

App Store Google Play

Може да ја преземете апликацијата од App Store на Apple Inc. или од Google Play на Google Inc.

Кликнете тука ако не работи поставувањето. »