Hogyan szeretné elvégezni a beállítást?

  • Csatlakozás vezeték nélküli routeren keresztül (ajánlott)

Ez a csatlakozási módszer olyan otthoni és irodai hálózatokhoz használható, amelyek vezeték nélküli routeren keresztül csatlakoznak. Azt javasoljuk, hogy ezt a módszert válassza, mivel ez lehetővé teszi, hogy az Epson Connect internetes szolgáltatásait használja. Szüksége lesz a vezeték nélküli router jelszavára. Ezzel a módszerrel megadhatja a nyomtató Wi-Fi-beállításait az Epson iPrint alkalmazáson keresztül.


  • Csatlakozás közvetlen módon (Wi-Fi Direct használatával)

Ezt a csatlakozási módszert akkor használja, amikor nem használ vezeték nélküli routert az otthonában vagy a munkahelyén. A nyomtató és az okoskészülék közvetlenül van csatlakoztatva. Legfeljebb nyolc okoskészüléket csatlakoztathat. A Wi-Fi Direct egy helyi hálózat, amely nem csatlakozik az internethez, ezért ezen keresztül nem tud használni olyan szolgáltatásokat, amelyekhez internet szükséges. Kizárólag a nyomtató használatakor csatlakozhat. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy megadja az okoskészülék Wi-Fi Direct-beállításait.


  • Csatlakozzon egy nyomtatóhoz, amely már csatlakozik a hálózathoz

Amikor a nyomtató csatlakoztatva van a hálózathoz, csatlakoztassa az okoskészüléket ugyanahhoz a hálózathoz (SSID), amelyikhez a nyomtató is csatlakozik. A nyomtatót az okoskészülékről használhatja.

  • Ha nem tudja, hogyan kell Wi-Fi-beállításokat megadni a mobileszközön

Jelenítse meg a mobileszköz Wi-Fi beállítások képernyőjét, válassza ki a hálózatot, amelyhez csatlakozni szeretne, majd adja meg a jelszót.

  • Ha iPhone-t vagy iPadet (iOS-készüléket) használ

Válassza a [Beállítások] - [Wi-Fi] lehetőséget a Wi-Fi képernyő megjelenítéséhez.
Kapcsolja be a Wi-Fi-t, majd koppintson arra a hálózatra a hálózatlistán, amelyhez csatlakozni szeretne. Adja meg a jelszót a jelszóbeviteli képernyőn, majd koppintson a [Csatlakozás] gombra.

  • Ha Android rendszerű készüléket használ

Válassza a [Beállítások] - [Wi-Fi] lehetőséget a Wi-Fi képernyő megjelenítéséhez.
Kapcsolja be a Wi-Fi-t, majd koppintson arra a hálózatra a hálózatlistán, amelyhez csatlakozni szeretne. Adja meg a hálózat jelszavát, majd érintse meg a [Csatlakozás] lehetőséget.


  • Ha nem tudja a vezeték nélküli router jelszavát

Nézze meg, hogy a jelszó rajta van-e a vezeték nélküli router címkéjén. A címkén a jelszó a következő kifejezésekkel is szerepelhet: „Encryption Key”, „XXX kulcs” stb. Ha a vezeték nélküli routert az alapbeállításokkal használja, akkor a címkén lévő jelszót kell megadnia. Ha nem találja az információt, nézze meg a vezeték nélküli routerhez kapott dokumentációban.


  • Amikor a mobileszköz egy dedikált mobil útválasztóhoz csatlakozik

Ha a számítógépéhez vezeték nélküli router (hozzáférési pont) van beállítva, csatlakoztassa hozzá az okoskészüléket és a nyomtatót. Ha nem rendelkezik vezeték nélküli routerrel, csatlakoztassa a nyomtatót a mobil routerhez, amelyhez az okoskészülék csatlakozik.
Ha a nyomtató nincs hálózathoz csatlakoztatva, válassza ki a „Csatlakozás vezeték nélküli routeren keresztül” lehetőséget. Ha a nyomtató hálózathoz csatlakozik, akkor válassza a „Csatlakozás hálózatra csatlakoztatott nyomtatóhoz” lehetőséget.


  • Ha nem szeretné ahhoz a Wi-Fi-hálózathoz (SSID) csatlakoztatni az okoskészüléket, amelyhez a nyomtató csatlakozik

Csatlakoztassa a nyomtatót és az okoskészüléket közvetlen módon a Wi-Fi Direct használatával. A nyomtatót igény szerint Wi-Fi-kapcsolaton keresztül használhatja egy vezeték nélküli router segítségével és közvetlen kapcsolaton keresztül a Wi-Fi Direct használatával.


  • Ha a mobileszközön internetmegosztást (internetmegosztást) használ

Ha az okoskészüléken internetmegosztást használ, akkor nem lehet az okoskészülékről csatlakozni a nyomtatóhoz. Kapcsolja ki az internetmegosztási funkciót, majd csatlakozzon a nyomtatóhoz.
Ha a nyomtató nincs hálózathoz csatlakoztatva, válassza ki a „Csatlakozás vezeték nélküli routeren keresztül” lehetőséget. Ha a nyomtató hálózathoz csatlakozik, akkor válassza a „Csatlakozás hálózatra csatlakoztatott nyomtatóhoz” lehetőséget.