-
כאשר אינך יודע כיצד לבצע הגדרות Wi-Fi עבור המכשיר הנייד
הצג את מסך הגדרות ה-Wi-Fi עבור המכשיר הנייד, בחר את הרשת שאליה ברצונך להתחבר ולאחר מכן הזן את הסיסמה.
-
במכשירי iPhone או iPad (מכשיר iOS)
לוחצים על [הגדרות] - [Wi-Fi] כדי לפתוח את מסך ההגדרות של ה-Wi-Fi.
מפעילים את ה-Wi-Fi ומקישים על הרשת שאליה רוצים להתחבר ברשימת הרשתות. מזינים את הסיסמה במסך ההזנה ומקישים על [הצטרפות].
לוחצים על [הגדרות] - [Wi-Fi] כדי לפתוח את מסך ההגדרות של ה-Wi-Fi.
מפעילים את ה-Wi-Fi ומקישים על הרשת שאליה רוצים להתחבר ברשימת הרשתות. מזינים את הסיסמה של הרשת ומקישים על [התחברות].
-
מציאת הסיסמה של הראוטר האלחוטי
בודקים אם המידע כתוב על המדבקה של הראוטר האלחוטי. הסיסמה יכולה להיות רשומה על המדבקה בתור "Encryption Key" (מפתח הצפנה), "XXX Key" (סיסמה XXX) וכו'. אם משתמשים בהגדרות ברירת המחדל של הראוטר האלחוטי, צריך להשתמש בסיסמה שרשומה על המדבקה. לא מצליחים למצוא אף מידע? עיינו במסמכים הנלווים של הראוטר האלחוטי.
-
כאשר המכשיר הנייד מחובר לנתב נייד ייעודי
אם יש ראוטר אלחוטי (נקודת גישה) למחשב, מחברים אליו את המכשיר החכם והמדפסת. אם אין ראוטר אלחוטי, מחברים את המדפסת לנקודת גישה בנייד שאליה מחובר המכשיר החכם.
אם המדפסת לא מחוברת לרשת, לוחצים על "חיבור באמצעות ראוטר אלחוטי". אם יש חיבור לרשת, לוחצים על "חיבור למדפסת שמחוברת לרשת".
-
שימוש במדפסת דרך המכשיר החכם בלי לחבר אותו לרשת Wi-Fi(SSID)
מחברים את המדפסת ישירות למכשיר החכם באמצעות Wi-Fi Direct. כשמחברים את המדפסת לראוטר אלחוטי, אפשר להשתמש בה דרך רשת Wi-Fi. כשמשתמשים ב-Wi-Fi Direct אפשר להתחבר למדפסת ישירות.
-
אם אתה משתמש בשיתוף אינטרנט (שיתוף אינטרנט) במכשיר הנייד
אי אפשר להתחבר למדפסת מהמכשיר החכם כשמשתמשים בשיתוף אינטרנט במכשיר החכם. השבת את שיתוף האינטרנט והתחבר למדפסת.
אם המדפסת לא מחוברת לרשת, לוחצים על "חיבור באמצעות ראוטר אלחוטי". אם יש חיבור לרשת, לוחצים על "חיבור למדפסת שמחוברת לרשת".