XP-215 217 Series

Lisäohjelma

Windows/Mac OS X

EPSON Software Updater asentaa lisäohjelman. Se voi päivittää myös tulostimen laiteohjelmiston ja asennetun ohjelman.
Jos EPSON Software Updater -toimintoa ei ole asennettu, noudata [Asetus]-sivun kohdan [2 Lataa ja yhdistä] ohjeita.

1. Suorita EPSON Software Updater.

• Windows 10

Napsauta Käynnistä-painiketta, napsauta Kaikki sovellukset ja valitse [Epson Software] > [Epson Software Updater].

• Windows 8.1/Windows 8

Syötä ohjelman nimi Hae-oikopolkuun ja valitse näkyviin tuleva kuvake.

• Windows 7/Windows Vista/Windows XP

Napsauta Käynnistä-painiketta, napsauta Kaikki ohjelmat (tai Ohjelmat), valitse [Epson Software] > [Epson Software Updater].

Valitse [Siirry] > [Sovellus] > [Epson Software] > [EPSON Software Updater].

2. Valitse viimeisimpien ohjelmien luettelosta sen ohjelman nimi, jonka haluat asentaa ja asenna se sitten.

Jos käytät useita laitteita, valitse mallien nimet.
Luettelo sisältää päivitettyjen ohjelmien, sekä verkon kautta jaettujen ohjelmien nimet.