Kuinka haluat tehdä asetuksen?

• Yhdistä reitittimen kautta (suositeltava)

Tämä yhteysmenetelmä on käytettävissä, kun kotonasi tai työpaikallasi on käytössä tukiasema (langaton reititin). Tämä menetelmä on suositeltava, koska voit käyttää Epson Connect -palvelua internetin kautta.

• Yhdistä suoraan (Wi-Fi Direct)

Valitse tämä menetelmä, jos käytössäsi ei ole tukiasemaa (langatonta reititintä). Yhdistä tulostin ja älylaite suoraan. Voit yhdistää enintään neljä älylaitetta tulostimeen, mutta internet-palvelut eivät ole käytettävissä, koska kyseessä on lähiverkko.

• Yhdistä tulostimeen, joka on jo yhdistetty verkkoosi

Jos tulostin on jo liitetty verkkoon, yhdistä älylaite samaan verkkoon kuin tulostin. Tulostin on silloin älylaitteen käytettävissä.

• Kun älylaite on yhdistetty määrättyyn tukiasemaan (langattomaan reitittimeen)

Jos käytössä on toinen, tietokoneen liittämiseen tarkoitettu tukiasema (langaton reititin), yhdistä älylaite kyseiseen tukiasemaan. Jos ei ole muita tukiasemia (langattomia reitittimiä) kuin älylaitteeseen liittämiseen tarkoitettu, liitä tulostin kyseiseen tukiasemaan.
Valitse "Yhdistä tukiaseman kautta (suositeltava)", kun tulostinta ei ole liitetty verkkoon. Valitse "Liitä tulostimeen, joka on yhdistetty verkkoon", kun tulostin on jo yhdistetty verkkoon.

• Jos haluat liittää älylaitteen tulostimeen, mutta et halua yhdistää sitä samaan verkkoon kuin tulostin

Liitä älylaite suoraan tulostimeen (Wi-Fi Direct). Tulostin on tällöin käytettävissä Wi-Fi-yhteydellä ja suoralla yhteydellä (Wi-Fi Direct).

• Jos käytät jakamista (Internet-jako) mobiililaitteessa

Et voi yhdistää tulostinta älylaitteeseen, kun jakaminen on käytössä älylaitteessa. Ota jakaminen pois käytöstä ja muodosta yhteys tulostimeen.
Valitse "Yhdistä tukiaseman kautta (suositeltava)", kun tulostinta ei ole liitetty verkkoon. Valitse "Liitä tulostimeen, joka on yhdistetty verkkoon", kun tulostin on jo yhdistetty verkkoon.