Opsætning for WF-M5298 Series

Følg trinnene nedenfor for at sætte printeren op for første gang på en smartenhed.

1 Download

Der installeres en gratis app på den smartenhed, du bruger.

Når installationen er afsluttet, skal du vende tilbage til denne side, og gå til trin 2.

App Store Google Play

Appen kan downloades på en side fra Apple Inc. og Google Inc.

2 Forbered printeren

Der henvises til brugervejledning for opsætning af papir for yderligere oplysninger om opsætning af printerens hardware.

3 Tilslutning

Konfigurer printer, smart-enheder og appen til udskrivning.

Start »

4 Flere enheder?

Du kan tilføje flere smartenheder. Gå til følgende webside http://epson.sn fra den nye enhed!