Configuració de WF-M5298 Series

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per configurar la impressora per primera vegada amb un dispositiu intel·ligent.

1 Baixa

Al vostre dispositiu intel·ligent s'instal·larà una aplicació gratuïta.

Quan la instal·lació finalitzi, torneu a aquesta pàgina i continueu al pas 2.

App Store Google Play

El lloc de baixada de l'aplicació són pàgines d'Apple Inc.i de Google Inc.

2 Prepareu la impressora

Consulteu el manual de configuració en paper per obtenir més informació sobre la instal·lació del maquinari de la impressora.

3 Connecta

Configureu la impressora, el dispositiu intel·ligent i l'aplicació per imprimir.

Inicia »

4 Més dispositius?

Podeu afegir més dispositius intel·ligents. Aneu al lloc següent http://epson.sn des del nou dispositiu.