Com voleu fer la instal·lació?

• Connectant mitjançant un encaminador sense fil (recomanat)

Permet la connexió amb l'encaminador de LAN sense fil de casa o de l'oficina (un punt d'accés). És una manera útil d'accedir als serveis d'Epson Connect que necessiten connexió a Internet.

• Connexió directa (Wi-Fi Direct)

És el mètode de connexió que heu de triar si no feu servir un encaminador sense fil a casa o a l'oficina. La impressora i el dispositiu intel·ligent estan connectats directament. Podeu connectar fins a vuit dispositius intel·ligents. Wi-Fi Direct és una xarxa local que no es connecta a Internet i, per tant, no podeu fer servir serveis que facin servir Internet. Només us podeu connectar quan feu servir la impressora. Aquest mètode us permet configurar el Wi-Fi Direct del vostre dispositiu intel·ligent.

• Connecteu-vos a una impressora que ja està connectada a la xarxa

Quan la impressora estigui connectada a la xarxa, connecteu el dispositiu intel·ligent a la mateixa xarxa (SSID) que la impressora. Podeu fer servir la impressora des del dispositiu intel·ligent.

• Quan no sabeu com configurar la Wi-Fi per al dispositiu mòbil

Mostra la pantalla de configuració de Wi-Fi per al dispositiu mòbil, seleccioneu la xarxa a la qual voleu connectar-vos i, a continuació, introduïu la contrasenya.

• Si feu servir un iPhone o un iPad (un dispositiu iOS)

Seleccioneu [Configuració] - [Wi-Fi] per accedir a la pantalla de la Wi-Fi.
Activeu la Wi-Fi i, seguidament, toqueu la xarxa a la qual us voleu connectar de la llista de xarxes. Introduïu la contrasenya a la pantalla d'introducció de la contrasenya i toqueu [Uneix-te].

• Si feu servir un dispositiu Android

Seleccioneu [Configuració] - [Wi-Fi] per accedir a la pantalla de la Wi-Fi.
Activeu la Wi-Fi i, seguidament, toqueu la xarxa a la qual us voleu connectar de la llista de xarxes. Introduïu la contrasenya de la xarxa i toqueu [Connecta't].

• Si no sabeu la contrasenya de l'encaminador sense fil

Comproveu la informació que apareix a l'etiqueta de l'encaminador sense fil. A l'etiqueta, la contrasenya pot estar escrita com a “Encryption Key”, “XXX Key”, etc. Quan feu servir la configuració predeterminada de l'encaminador sense fil, s'utilitza la contrasenya que figura a l'etiqueta. Si no trobeu la informació, consulteu la documentació inclosa amb l'encaminador sense fil.

• Quan el dispositiu mòbil està connectat a un encaminador mòbil dedicat

Si teniu un encaminador sense fil (punt d'accés) per a l'ordinador, connecteu-hi el dispositiu intel·ligent i la impressora. Si no teniu un encaminador sense fil, connecteu la impressora a l'encaminador mòbil al qual es connecta el dispositiu intel·ligent.
Si la impressora no està connectada a una xarxa, seleccioneu "Connectant mitjançant encaminador sense fil". Si està connectada a una xarxa, seleccioneu "Connexió a una impressora connectada a la xarxa".

• Si no voleu connectar el dispositiu intel·ligent a la xarxa de Wi-Fi (SSID) a la qual està connectada la impressora

Connecteu la impressora i el dispositiu intel·ligent directament mitjançant Wi-Fi Direct. Podeu utilitzar la impressora a través d'una connexió Wi-Fi mitjançant un encaminador sense fil i mitjançant una connexió directa amb el Wi-Fi Direct.

• Si utilitzeu l'ancoratge (compartició d'Internet) al dispositiu mòbil

Si feu servir el tethering al dispositiu intel·ligent, no podeu connectar-vos a la impressora des del dispositiu intel·ligent. Desactiveu el tethering i establiu la connexió amb la impressora.
Si la impressora no està connectada a una xarxa, seleccioneu "Connectant mitjançant encaminador sense fil". Si està connectada a una xarxa, seleccioneu "Connexió a una impressora connectada a la xarxa".