Може да отпечатите инструкции за често користените дејства и да ги закачите на ѕид или столб до печатачот.
PDF-документите се печатат во големина A3. Може да ја користите и функцијата „Постер 2x1“ за да печатите во големина A2.

poster print

Создавање постер »Неподдржаните јазици се прикажуваат на англиски.

Basic Operations

Download

Allocated Layout and 2-Sided Copying

Download

Copying by Enlarging or Reducing

Download

Copying Envelopes or Postcards

Download

Loading Paper

Download